Mezőhegyi Amatőr Gokart Bajnokság - 2. forduló

Mezőhegyi Amatőr Gokart Bajnokság - 2. forduló

Szerző: Katona György

Fotó: Kovács István

2008. július 28. 12:00

 

A jó hangulat folytatódott a Mezőhegyi Amatőr Gokart Bajnokság 2. fordulójában is. Amíg a verseny előtt mindenki viccelődött, úgy később már nagyon komolyan oda tette magát. A résztvevők gépein látszott, hogy kitűnően fel vannak készítve az újabb megmérettetésre. Ezt már az időmérő eredménye is mutatta, hiszen az első kettő 37 másodperces idő alatt teljesített, de a többiek is igen jó időket mentek. Az első futam Vági László és Katona György harcát hozta az eső helyért, egy igen kiélezett csatában.

Első futam top 5:
1. Vági László
2. Katona György
3. Galaczi Sándor
4. Kolozsvári Dániel
5. Kiss Árpád

A második futam ott kezdődött ahol az első befejeződött, de 3 körrel a vége előtt Vági László és Katona György ütközött egy előzésnél, így a "nevető" harmadik, Galaczi Sándor nyerte a futamot. Az ütközés következtében Vági kiesett, Katona pedig, miután visszajött a pályára, már csak a hatodik helyet tudta megszerezni. Kolozsvári Dániel volt még nagy vesztese a futamnak, mert neki a negyedik helyről kellett kiállni a lánc szakadás miatt. Ha ez nem következik be, akkor második lehetett volna.

Második futam top 5:
1. Galaczi Sándor
2. Kovács Bence
3. Kovács István
4. Deák János
5. Balogh Elek

A végén mindenki fogadkozott, hogy a következő versenyen még jobban megy, pedig most is nagyon szép teljesítményeket láthattunk. Miután újabb jelentkezések jöttek a következő futamokra, ezért a szervezők joggal gondolhatják, hogy egyre népszerűbb lesz a kezdeményezésük. Nem utolsó sorban említjük meg, hogy ezen a versenyen is pénzjutalmakat adtak át a támogató jóvoltából az első három helyezettnek és a versenyben legjobb időeredményt elérő versenyzőnek.

Összesített végeredmény:
1. Galaczi Sándor
2. Kovács Bence
3. Kovács István
4. Katona György
5. Deák János, és Balogh Elek
6. Sziklai Zsolt
7. Kiss Árpád
8. Vági László
9. Kolozsvári Dániel
10. Kovács Norbert

 

Közelgő események

.