Sztárok gokartban

Sztárok gokartban

Szerző: G1 Kart Center

Fotó: a szerző

2011. február 5. 10:50

 

Budai Zsuzsi, Vass László és Kiss Norbert nyerte az ICE-WATCH® GOKART STAR KUPÁT a G1 Kart Centerben rendezett sztárok versenyén.

Budai Zsuzsi, Vass László és Kiss Norbert nyerte az ICE-WATCH® GOKART STAR KUPÁT a G1 Kart Centerben rendezett sztárok versenyén

Izgalmas verseny hangulat, jéghideg italok, finom étkek és csinos hostesek fogadták a ICE-WATCH® gokart star kupára érkező, gokartozni vágyó celebeket és nézőket. A G1 Kart Center adott otthont az idei gokart kupának, ahol közel százan jelentek meg a magyar sztárvilág képviseletében. Volt zenész, előadóművész, sportoló, modell, üzletember, újságíró és tv-s személyiség és még divattervező is, aki gokartra pattant és repesztette a pályán a keddi edzés- és a csütörtöki versenynapon is.

Megjelentek többek között a Suagarloaf, BNF együttes tagjai, Lakatos Yvette, Adri, Varga Viktor, Erik, Lorenzo Alfonzi (Superbike versenyző), Bodrogvölgyi Richárd (motorcsónak világbajnok), Heller Éva (jet-ski Európa és Világbajnok), Kovács Nikolett (legeredményesebb magyar női motorversenyző), Rakonczai Imre és Viktor, Bagi Iván, Tomka Krisztián (DJ Thomka), Herczeg Zoltán divattervező is.

A főszervező, Sirály László így nyilatkozott a rendezvényről: - "A kétnapos versenynek egyik célja, hogy az elfoglalt, ismert emberek egy-két órára ki tudjanak szakadni a munkás hétköznapokból. Érezzék jól magukat, kicsit pihenjenek, ismerősökkel, barátokkal együtt. Meghívásos a rendezvény, közismert személyeket invitálunk minden évben a jet-ski sorozatra és a gokartra is, de érkezhetnek spontán is a versenyre. Nincs nevezési díj, ez egy non-profit rendezvény, a támogatók szép számmal ajánlanak fel ajándékokat."

A döntőben éles küzdelem folyt, néha ezred másodpercek döntötték el az egyes helyezéseket, s így született meg a 2011. évi ICE-WATCH® GOKART STAR KUPA végeredménye:
Női első helyezettje nem más, mint az 2009. évi szépségkirálynő, Budai Zsuzsi. A férfi sztárok versenyét pedig az ex-jet-ski Európa és Világbajnok, Vass László nyerte - nagyon szoros versenyben. A technikai futamon Kiss Norbert bizonyult a legjobbnak.

További eredmények:
Női: 2. Dér Henrietta (Sugarloaf), 3. Kocsis Szandra.
Férfi: 2. Bánszki László (Timo RiseFM), 3. Tóth Szabolcs (Sugarloaf).
Technikai sportolók versenye: 2. Budiás Balázs (gokart magyar bajnok 201.), 3. Makai György (autóversenyző), 4. Rácz István (Porsche Supercup), 5. Szabó Gábor (jet-ski 2010. év versenyzője), 6. Erdős Zsolt (hatszoros magyar bajnok, Dragster Európa Bajnok)

Az abszolút legjobb időt Szabó Gábor, jet-ski versenyző érte el 36,618 napi pályacsúccsal.

A fantasztikus hangulatú rendezvényt az ünnepélyes díjkiosztó zárta, ahol Sirály László főszervező és Oláh Gyárfás (G1 Kart Center tulajdonosa) adta át a serlegeket, érmeket és különdíjakat (a Next-Time Kft. a Sector órák Magyarországi képviselete, a Henkel Magyarország, Notebook Store és Dell, a Vivamus Borház és Anna Grand Hotel Balatonfüred, a Dirty Dog, Alpok-Aqua, Max City, Royal Diamonds, RCM Motorsport, Moped 91, Lotus Home, Bado Férfi Ruházat, Ararat Brandy, NetEyes internetes élő közvetítés, Ensure, Match, Yellow Cab, Contour Systeme - ultrahangos alakformálás, Felix Promotion) a gokart verseny győzteseinek és helyezettjeinek.

Nyáron ismét találkozhatnak a celebekkel a 15. Jet-Ski Star Kupán egy igazi nyári versenyen, melyre sok szeretettel vár a rendezőség mindenkit!

Szólj hozzá a cikkhez!

 

Közelgő események

.