MNASZ - MGSZ

MNASZ - MGSZ

Szerző: MNASZ Gokart Bizottság

Fotó: life2getherblog.com

2011. április 22. 01:13

 

Tisztelt Gokart versenyzők, csapatvezetők, tisztségviselők!

Örömmel adjuk közre, hogy 2011-ben megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Magyar Gokart Szövetség.
A két fél megállapodott abban, hogy az MGSZ lebonyolítja a 2011. évi Gokart Országos Bajnokságot a jól ismert Rotax, és egyéb, már bejáratott kategóriákban, de nyitott az egyéb, CIK-s géposztályok felé, ha megfelelő számú jelentkező jelzi abbéli szándékát, hogy versenyezni szeretne ezek valamelyikében.
A fenti cél érdekében az MNASZ újra szakági rendszerben működteti a gokart sportot, melynek élén a Gokart Bizottság áll. Ez a bizottság felelős a hazai gokart bajnokság szakmai irányításáért.

A megállapodásnak megfelelően, a bajnokságba nevezni csak érvényes MNASZ nevezői és versenyzői licenccel lehet.
Az MNASz a fenti licencekért egységesen brutto 1000 Ft-ot szed, míg a regisztrációs díjakat az MGSz-nél kell fizetni.
A bajnokság versenyei az MNASz által elismert események, a hivatalos személyeket (versenyek tisztségviselői) az MGSZ delegálja, de ezek lehetnek az MNASz-nél vizsgázott, MNASz igazolványaival rendelkező sporttársak is.

Az egyes futamok eredményeit és a bajnokság végeredményét mindkét fél a honlapján közzéteszi, majd az éves díjkiosztót az MGSZ rendezi meg.

A bajnokság során felmerülő vitás kérdésekben, sportszakmai, óvás és fellebbezés ügyekben első és másodfokon az MGSZ szervezetei döntenek, ilyen esetekben további fellebbezésnek helye nincs. A sportfegyelmi eljárások viszont az MNASZ szabályai szerint kerülnek lefolytatásra.

A megállapodás 2011-re szól, de kölcsönös megelégedettség esetén, változatlan formában további 3 évre meghosszabbítható.


Az MNASz Gokart Bizottsága nevében:
Hargitai Sándor szakágvezetőLetöltés: Gokart Bizottság Közlemény

 

Közelgő események

.