Először gokartozott az otthontalan kisfiú

Először gokartozott az otthontalan kisfiú

Szerző: Probako Communications

Fotó: a szerző

2013. július 11. 13:34

 

A kilencéves Benjámin egy fővárosi családos otthonban lakik a szüleivel és a testvérével. Régi vágya, hogy gokart kormány mögé üljön, azonban a szüleinek a mindennapi betevő előteremtése sem könnyű, így a kisfiú a 33 kívánság segítségét kérte álma megvalósításához.

A Nők Lapja Café jótékonysági akciójának keretén belül egy fiatal házaspár, Tóth-Dalmadi Zsófia és Tóth Gábor jelentkezett angyalnak, hogy teljesítse Benjámin kívánságát. „Fiatal, budapesti házaspár vagyunk. Szeretünk utazni, új dolgokat megismerni. Férjem kiválóan gokartozik, amatőr versenyen is indult már. Szeretnénk Benjámin számára ezt a fantasztikus élményt biztosítani. Természetesen én egész nap fényképeznék, hogy az élményre mindig emlékezhessen'' – olvashatjuk Zsófia bemutatkozó soraiban.

Benjámint első gokart futamára a budapesti G1 Kart Center-be várták. Pluszajándék volt, hogy a kisfiút testvére, Cintia is elkísérhette, sőt, amikor a gokartpálya munkatársai meghallották, hogy a Nők Lapja Café támogatottjai érkeznek, felajánlották, hogy ingyenesen használhatják a pályát. Benjámin bizonytalanul indult, de hamar ráérzett a gokartozás ízére és mind ügyesebben rótta az egymás utáni köröket. „Az elején még nekimentem mindennek, de a vége felé már jól ment nagyon” – mondta Benji, akinek annyira megtetszett a száguldozás, hogy egyszer otthonra is szeretne egy gokart autót.

Nézzétek meg a fotókon, hogyan sikerült Benjámin nagy napja!

Szólj hozzá a cikkhez!

 

Közelgő események

.